Lijstenmakerij in Rotterdam

uw lijstenmakerij in de regio Rotterdam en omstreken.

Wij zijn een lijstenmakerij in Rotterdam die lijsten, schilderijen en fotolijsten maakt en verkoopt. Met ons team helpen wij klanten om hun wensen te realiseren. Als u een uitdaging op lijstenmakersgebied heeft kunnen wij u tips geven of problemen oplossen, ons team staat altijd voor U klaar.

Wij werken voor:

Iedereen die op zoek is naar wat wij aanbieden zoals kliklijsten, kunst van kunstenaars, fotolijsten, spiegels, posters, tekeningen, wissellijsten fotolijsten enzovoorts. Wat U bij ons kunt vinden zijn bijvoorbeeld lijsten, schilderijen en spiegels. Hier bent U op het goede adres en als U wat wilt bestellen kan het via de webshops, per telefoon of per mail (ook als u vragen heeft voor ons). We zijn goed bereikbaar via 010-4760630.

Bekijk ook onze online lijstenmakerij Rotterdam webshop op:

Wij hebben een uitgebreide ervaring met het opspannen van doeken, prints, zijde en schilderijen en deze kunnen wij ook zeer fraai om- en inlijsten.
Als u bij onze lijstenmaker komt met het in te lijsten of opspanwerk (wel even een afspraak maken), kunt u van ons een vrijblijvende prijsopgave krijgen, inclusief uitgebreid advies.

art3000 lijstenmakerij levert wissellijsten van bekende topmerken en is gespecialiseerd in inlijstwerk. Er is keuze uit vele verschillende profielen, kleuren en materialen, zoals hout, aluminium en kunststof.

In onze lijstenmakerij waar u terecht kunt voor het vakkundig in laten lijsten van al uw foto’s, schilderijen en andere afbeeldingen lijstenmakerij pagina,  Lijstenmakerijen,  Inlijsten, Zelf inlijsten, Passe Partout, poster kunst, schilderijen ophangen, Atelierlijsten, Galleries, Kunstverzorging, Lijstenmaker, Litho’s, Passe-partout, Relatiegeschenken, Schilderijen, Spiegellijsten, inlijsten spiegels, kunstgalerie enzovoort.

Betalingen en methodes 

Onze lijstenmakersproducten zijn zeer voordelig geprijsd
 U kunt bijna alle lijstenmaker artikelen per stuk bestellen
 Vermelde prijzen van deze site zijn incl. 21% BTW
 €3,50 voor Brievenbuspost kleine bestellingen
 Vanaf €49,99* orders geen verzendkosten (* binnen NL)
 Levering door heel Nederland alsmede België
 Buitenlandse bedrijven BTW-vrije levering
 Betalen kan online o.a. via Ideal, Overschrijving, Paypal
 Als vaste klant kunt u op rekening betalen, neem contact met ons op voor het aanvragen van een klantnummer!

Contact en Locatie

Ons lijstenmakersatelier/kantoor is gevestigd op de Nieuwe Binnenweg Rotterdam.
open 24 / 7 op afspraak.
Wij informeren en adviseren u graag, mail of bel even: 010 – 4760630 strong>

U kunt gerust de Lijstenmakerij mailen.

“Lijstenmakerij lijstenmaker.nl levert in Regio Rotterdam en Zuid-Holland maar ook door de rest van Nederland en België”