AHB-art3000

Wij zijn een succesvolle onderneming die webwinkels exploiteert in lijsten-, kunst, kunstbenodigdheden, fotografie- en decoratiebranche. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit websites, webshops, verkoopsites, startpagina’s en informatieve platforms.

AHB/art3000 is opgericht in 1999 onder de naam Atelier Henk de Bouter. We begonnen als een bedrijf dat kunst, kunstproducten en toegepaste kunst zoals grafiek, drukwerk, foto’s en grafische producten verkoopt. Daarnaast zijn we ook betrokken bij de in- en verkoop, verhuur, promotie, licentiebeheer, hosting, ontwikkeling en beheer van websites, evenals de exploitatie en verkoop en verhuur van gerelateerde zaken.

Sinds onze oprichting zijn we voornamelijk actief op het internet, met name op het gebied van kunst en aanverwante producten. Ons bedrijf is gevestigd en heeft een kantoor in Rotterdam, Nederland.

Onze activiteiten omvatten onder andere:

  • Verkoop, inkoop en verhuur van kunstwerken
  • Vervaardiging en verkoop van lijsten, bijvoorbeeld voor uw foto’s
  • Opspannen van doeken, waaronder canvas en zijde
  • Restauratie van kunstwerken
  • Productie van kunstzeefdrukken in onze eigen zeefdrukkerij
  • Schilderijen, ook op maat gemaakt
 

Indien je geïnteresseerd bent in het uitwisselen van links of adverteren op een van onze sites, dan verwijzen wij je graag naar onze contactpagina. Hier vindt je informatie over hoe je contact met ons in contact kunt komen.

Ons team denkt graag met u mee, ook bij vraagstukken over mogelijke oplossingen voor specifieke (montage) behoeften.
We zijn erop gericht om uw vraagstukken op een creatieve en gepersonaliseerde manier aan te pakken.

Uiteraard staan wij ook open voor nieuwe ideeën en suggesties!

Webshop

Nieuwsgierig naar onze producten?